7 Websites met gratis afbeeldingen [Creative Commons] « Manssen.nl ~ “It’s all in the Cloud!”

Via Scoop-it kwam ik onderstaand artikel met verwijzingen naar 7 handige sites met gratis afbeeldingen tegen. Handig om even op mijn blog te plaatsen.

See on Scoop.itVerzamelde lessen Mediawijsheid

Iedereen weet natuurlijk dat je geen afbeeldingen van websites mag “plukken”, om die zelf te gebruiken. Het zelfde geldt voor de afbeeldin-gen die je vindt via Google Afbeeldingen. Op alle afbeeldingen die je vindt op het internet, zit auteursrecht. Je mag er alleen maar gebruik van maken, als je toestemming hebt van de maker(s). Tenzij…, tenzij de afbeeldingen zijn gepubliceerd onder een Creative Commons Licentie of expliciet staat aangegeven dat je de afbeeldingen gratis kunt gebruiken.Voor wie nog niet weet, wat een Creative Commons Licentie is: lees mijn blogpost “Creative Commons uitgelegd”.

 

Op en via de onderstaande websites kun je afbeeldingen vinden die je gratis mag gebruiken, maar wel zijn gepubliceerd onder een Creative Commons Licentie. Kijk dus op de website of bij de foto’s wat de Creative Commons Licentie inhoudt. Ik heb deze websites gevonden via Netties.be…
See on www.manssen.nl

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing