Een jaar zonder Hyves.

Sinds enkele jaren had ik een account op Hyves. Reden was vooral om een indruk te krijgen van wat de jeugd anno “tegenwoordig”  bezig hield.  Hyves was op dat moment de “hype”. Ik accepteerde daarom ook uitnodigingen van met name “jeugdige’ Hyvers die vooral via de vriendschappen van mijn zoon binnen kwamen.
In 2011 heb ik mijn Hyves account verwijderd. Waarom? Ik was zelf weinig actief en had al snel een beeld van wat er zich afspeelde. Om het eerlijk te zeggen, de berichten, uitnodigingen,  teksten, filmpjes ed “boeiden” me in veel gevallen niet echt.

Ik heb daarom weinig meegekregen van de vernieuwingen die door Hyves zijn doorgevoerd, zoals beschreven in het artikel van Frankwatching.
Via de samenvatting in dit artikel ( het jaar 2011 volgens Hyvers) en de bijgevoegde infographic ( Hyves in cijfers- klik voor vergroting) krijg je dan wel weer snel een mooi beeld van de favoriete thema’s en activiteiten.

Ben me de laatste tijd vooral gaan toeleggen op Facebook, Twitter en LInkedin, waarbij ik ( in tegenstelling tot bij Hyves waar ik “iedereen” accepteerde als vriend) mezelf andere doelen heb gesteld m.b.t. “vrienden, volgers en contacten” . En spijt dat ik mijn Hyves-account heb verwijderd heb ik nog steeds niet. Maar wie weet mis ik nu toch nog wat?

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing