Over mij.

Een enthousiast sociale media gebruiker die haar ervaringen en kennis op dit vlak graag deelt. En sociale media in de dagelijkse praktijk toepast o.a. om contacten te leggen, kennis op te doen, ervaringen en foto’s uit te wisselen. O.a. via dit blog. Maar ook via:

Twitter:
@anniemaessen
@inwsonenbreugel
@lazysonnie en @Instragram1

Facebook:
https://www.facebook.com/einnaspage?
Linkedin:     Annie Maessen

Van april 2019 t/m januari 2021 bemande ik samen met een collega en diverse vrijwilligers het experimentele Expeditie E in Winkelcentrum Woensel. En plek waar je boeken kon lenen, heerlijke koffie en thee kon drinken, mensen kon ontmoeten en deel kon nemen aan allerhande activiteiten. Een prachtige huiskamer voor de buurt.   
Met ingang van 2022 komt deze vestiging te vervallen. Tot die tijd zullen vrijwilligers de bibliotheek open houden voor het ophalen van gereserveerde boeken en het terugbrengen van materialen. 

Voor mij betekent dit dat mijn taak in expeditie E erop zit en ik weer volledig wordt ingezet in de publieksdienst van de bibliotheek in de Witte Dame in Eindhoven.  Anders en groter maar ook een prachtige werkplek. 

In mijn vrije tijd wandel ik graag en fotografeer ik alles wat los en vast zit. Het resultaat hiervan zie je in dit blog.

Meer info zie Linkedin.

♦ klantgericht ♦ webbeheer ♦ sociale media ♦mediawijsheid ♦ organiseren van activiteiten ♦veelzijdig ♦ verbinder ♦spin in het web ♦kennisdeler ♦amateurfotograaf

2 antwoorden op “Over mij.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing