Over mij.

Een enthousiast sociale media gebruiker die haar ervaringen en kennis op dit vlak graag deelt. En sociale media in de dagelijkse praktijk toepast o.a. om contacten te leggen, kennis op te doen, ervaringen en foto’s uit te wisselen. O.a. via dit blog. Maar ook via:

Twitter:
@anniemaessen

Instagram:
@Instragram1
@inwonerssonenbreugel

Facebook:
https://www.facebook.com/einnaspage?
Linkedin:     Annie Maessen

Sinds eind 2018  ben ik werkzaam bij bibliotheek Eindhoven. Van april 2019 t/m januari 2021 bemande ik samen met een collega en diverse vrijwilligers het experimentele Expeditie E in Winkelcentrum Woensel. En plek waar je boeken kon lenen, heerlijke koffie en thee kon drinken, mensen kon ontmoeten en deel kon nemen aan allerhande activiteiten. Een prachtige huiskamer voor de buurt.   Met ingang van  2022 is deze vestiging helaas komen te  vervallen. 

Voor mij betekende dit dat mijn taak in Expeditie E erop zat en ik weer volledig werd ingezet in de publieksdienst van de bibliotheek in de Witte Dame in Eindhoven.  Anders en groter maar ook een prachtige werkplek. 

In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag en fotografeer ik alles wat los en vast zit. Het resultaat hiervan zie je in dit blog. Ook ben ik vrijwilliger bij de Dommelhuis en film ik voor SenBTV. 

Meer info zie Linkedin.

♦ klantgericht ♦ webbeheer ♦ sociale media ♦mediawijsheid ♦ organiseren van activiteiten ♦veelzijdig ♦ verbinder ♦spin in het web ♦kennisdeler ♦amateurfotograaf ♦ klik en tik ♦ publieksdienst ♦klantenservice

2 antwoorden op “Over mij.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing