Skip to content

Twitterfriends

by einna87 on september 5th, 2015

Twitter, de een zegt het niks, voor de ander is het waardevol.  Zelf behoor ik tot de groep die Twitter omhelst. Dat weten jullie wel denk ik.

Ik probeer mensen die ik via Twitter volg, ook in het echt te ontmoeten. Dat voegt erg veel extra’s toe. Zeker als het ook nog bibliotheekcollega’s uit het land zijn.

Een tijd lang heb ik 2 keer per jaar ontmoetingen gehad met een groep Twittervolgers. We zagen elkaar dan in Tilburg, Eindhoven, Breda of Rotterdam en brachten nuttige en gezellige tijd met elkaar door. Jammer genoeg is dat een beetje in het slop geraakt.

Maar onlangs deed zich weer een kans voor een aantal Twittervolgers cq bibliotheekcollega’s in het echt te treffen.  In Haarlem dit keer. Met Esther, Fabiola en Henriëtte had ik al enige tijd interessante conversaties online. Zowel openbaar als achter een DM. En wat blijkt dan als je elkaar in het echt ontmoet?Het is net alsof je elkaar al jaren kent. Het klikt gelijk, de onderwerpen vliegen over de tafel en het voelt direct heel eigen. Geweldig vind ik dat. Er is weer gelijk een nieuwe datum afgesproken waar we elkaar weer gaan treffen. In Middelburg dit keer. En dan hoop ik echt Edwin, één van mijn eerste Twittercontacten in het echt te ontmoeten. En de lieve, sympathieke Esther, Fabiola en Henriëtte uiteraard. Heb er nu al weer zin in. Dus doe mij Twitter maar.

Lees ook het verslag van Fabiola.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest
 • Fabiola

  Back on the blog! De positieve kracht van Twitter. #BFF

  • Annie Maessen

   Nou, 1 blog weer .

 • Leo Willemse

  Maar die drie zijn ook superleuk! Ik ben het helemaal met je eens Annie, Twitter- en/of Facebookcontacten ook eens ‘in het echt”zien/spreken levert datgene op wat je beschrijft. Ik heb ooit een club Americana-muziekliefhebbers zo bijelkaar gebracht in de OBA.Eenmalig, en reuze gezellig en informatief.

  • Annie Maessen

   Heb hier lokaal in het verleden ook tweetmeet georganiseerd. Heeft veel contacten opgeleverd.

 • Gaat het eindelijk eens goedkomen 🙂

  • einna87

   Haha, als dat eindelijk eens zou kunnen!

  • Annie Maessen

   Gaan we van uit.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing
Web Analytics Clicky