Over mij.

Een enthousiast sociale media gebruiker die haar ervaringen en kennis op dit vlak graag deelt. En sociale media in de dagelijkse praktijk toepast o.a. om contacten te leggen, kennis op te doen, ervaringen en foto’s uit te wisselen. O.a. via dit blog. Maar ook via:

Twitter:
@anniemaessen
@einnas
@inwsonenbreugel en @lazysonnie

Facebook:
https://www.facebook.com/einnaspage?
Linkedin:     Annie Maessen

Momenteel werk ik met veel plezier tijdelijk als uitzendkracht in de publieksdienst van Bieb040. Mijn grote wens is echter een vaste baan. Ben dus zoekende.

Ik zit niet vast aan een baan in een bepaalde branche. Wel heb ik enkele voorkeuren.

Dus… wie ben ik en wat kan ik en wat zoek ik.
Ik ben een energieke 50-plusser, die het geen probleem vindt om nieuwe wegen in te slaan. Die maatschappelijk actief is. Flexibel, klantgericht, betrokken, veelzijdig en digivaardig. Heb ruime kennis van sociale media, ben een organisator en een netwerker. Een doener en verbinder. Kijkt graag naar de wereld door een lens. Baan liefst in een creatieve, culturele, educatieve, maatschappelijke of gemeentelijke omgeving.

Urenomvang 20-24 uur. Omgeving Eindhoven.

Uiteraard is ook ander passend aanbod welkom. Vragen of een mooi aanbod? Neem gerust contact met mij op. Misschien hebben wij zomaar een match.

Meer info zie Linkedin.

♦ klantgericht ♦ webbeheer ♦ sociale media ♦mediawijsheid ♦ organiseren van activiteiten ♦veelzijdig ♦ verbinder ♦spin in het web ♦kennisdeler