Over mij.

Een enthousiast sociale media gebruiker die haar ervaringen en kennis op dit vlak graag deelt. En sociale media in de dagelijkse praktijk toepast o.a. om contacten te leggen, kennis op te doen, ervaringen en foto’s uit te wisselen. O.a. via dit blog. Maar ook via:

Twitter:
@anniemaessen
@einnas
@inwsonenbreugel en @lazysonnie

Facebook:
https://www.facebook.com/einnaspage?
Linkedin:     Annie Maessen

Sinds april 2019 bestier ik samen met een collega en diverse vrijwilligers het experimentele Expeditie E in Winkelcentrum Woensel. En plek waar je boeken kunt lenen, heerlijke koffie en thee kunt drinken, mensen kunt ontmoeten en deel kunt nemen aan activiteiten voor groot en klein. Loop gerust een keer binnen in onze gezellige huiselijke ruimte. En vertel ons wat jij graag toegevoegd zou willen zien in Expeditie E. Want… de mensen maken de bibliotheek.

Je kunt me ook nog af en toe als publieksmedewerkster treffen in bibliotheek de Witte Dame in het centrum van Eindhoven. Dus wie weet zie ik jou binnenkort?

In mijn vrije tijd wandel ik graag en fotografeer ik alles wat los en vast zit. Het resultaat hiervan zie je in dit blog.

Meer info zie Linkedin.

♦ klantgericht ♦ webbeheer ♦ sociale media ♦mediawijsheid ♦ organiseren van activiteiten ♦veelzijdig ♦ verbinder ♦spin in het web ♦kennisdeler ♦amateurfotograaf