Het komt er nu echt van: Verhuizen

Ik werk ruim 14 jaar in de bieb. Al die tijd is er sprake geweest van nieuwbouw voor de bieb. Tot 3 keer toe zijn er plannen geweest die uiteindelijk niet zijn uitgevoerd. Inmiddels zijn er plannen voor een MFA ( multifunctionele accommodatie). Omdat de bouw daarvan nog enige tijd op zich laat wachten ( er is nogal wat discussie in het dorp) en het huidige pand gesloopt moet worden, moeten we “tijdelijk” verhuizen. Daarvoor zijn units geplaatst in de tuin van het lokale theater.

Ons huidige pand is inmiddels al voor een deel gesloopt. Man wat een herrie. En soms waren we bang dat de een of andere balk de uitleenruimte in kwam…

Maar het gaat nu dan toch echt gebeuren. “Tijdelijk” verhuizen naar een lokatie, waar 30 jaar geleden ook de bibliotheek gehuisvest was. Hoe lang dat ” tijdelijk” gaat duren weet nog niemand. In principe voor 2 jaar. Heb daar een hard hoofd in. De kerk moet nog gesloopt, het ontwerp voor de MFA nog gewijzigd, procedures nog gestart en dan moet er nog gebouwd worden.

Maar goed, het is niet anders. We gaan er met zijn allen maar gewoon weer het beste van maken. 

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing