Interessante ontdekkingen

Het loopt nog niet helemaal soepeltjes met mijn nieuwe weblog. Er zit nog iets niet goed met het plaatsen van reacties ( het lijkt wel of niemand mij leest). Vanavond een beetje op Internet gezocht naar antwoorden maar tot nu toe nog niet gevonden. Zelfs een beetje in HTML verdiept. En dat op mijn ouwe dag. Ja…. mijn zoon krijgt vandaag een 2 voor zijn leeftijd en dat betekent dat er bij mij ook een wijziging gaat optreden. Moet ik straks mijn weblog weer een nieuwe naam gaan geven: van einna naar sarah? Niet doen maar.

Vooral via links in Twitter reacties kom ik op vele website terecht. En van de ene website of weblog weer een link naar een andere. Zo kom je nogals eens iets tegen.
Bijvoorbeeld:
Infocaris: Via Infocaris ben ik aan deze nieuwe template gekomen. Was even zoeken maar het resultaat mag er zijn toch. En erg leuke overzichtelijke blog met berichtjes, links naar interessante sites. Echt een tip.

Iwise: Wisdom On-Demand. Uitspraken van wereldleiders, historici, popartiesten over tal van onderwerpen. Er direct re-tweet op Twitter.

Mymoza: een moza├»ek maken van foto’s. Helaas wel downloaden.

Logocreator Voor het maken van je eigen logo bijvoorbeeld.

Verbeeldingskr8 een blog met prachtige foto’s.

Dit is maar een kleine selectie maar er volgt ongetwijfeld in de komende tijd nog meer. Groet einna.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “Interessante ontdekkingen”

  1. Hoi Bernadette. Leuk dat je er ( als eerste volger) bent. Heb ook een familieblog maar ondanks enthousiaste reacties van de familie bij aanvang, weinig activiteiten.
    Dit weblog is meer een vervolg op wat ik geleerd heb bij de cursus. Er is zooooveeeeel te vinden op het web. Groet

  2. Hallo Annie, ga proberen je te volgen, ik had ook een nieuwe blog aangemaakt,kroftblogvander, met de bedoeling er een familieblog van te maken, heb er nog niets mee gedaan , en bedacht bovendien dat je voor kontakt met neven en nichten beter een hyvespagina kan maken.Ik ben benieuwd of ik dit bijhoud en trouwens ook terug kan vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing