Kan het niet laten dat bloggen.

Net een beetje bekomen van een griepje. Nee…. geen Mexicaanse!!! Afgaande op de symptomen en een beetje zelfdiagnose geen reden tot het tot me nemen van Tamiflu. Maar goed ook.
Nu weer energie voor 2 dus maar weer aan de blog. Klinkt anders wel alsof ik een beetje aan de drank ga of zo. Ik bedoel natuurlijk (en de insiders weten dat):
Gewoon weer lekker een berichtje schrijven. Het is potverdorie al een hele week geleden sinds mijn laatste.

Ik heb mijn blog een beetje “opgeleukt“. Snap dat zo’n term een beetje subjectief is maar mijn weblogje moet nog groeien. Wat links er bij en voor de momenten zonder inspiratie een lekker muziekje met mijn Grooveshark gadget.

Verder ben ik een opvallende nieuwe Wikimedia tegen gekomen namelijk Wikimedia Commons.
Heel veel media te gebruiken zonder problemen met auteursrechten.

Soms zie je ook interessante nieuwtjes bijvoorbeeld over internet zoekmachines. Waar zochten we ( en dan mag ik mij rekenen tot een pc dier in vergelijking tot veel mensen in mijn omgeving), onze informatie toch toen er nog geen Internet bestond?

Merk dat ik het 8 uur journaal vergeten ben. Keek ik vroeger iedere avond naar.
Komt er van als je dagelijks meerdere malen je feeds leest. Vast ritueel heeft plaatsgemaakt voor andere rituelen kennelijk.

foto: Generations of stars can be seen in this new infrared portrait from NASA’s Spitzer Space Telescope.Wikimedia Commons

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing