Dagelijkse leven van een biebmedewerkster deel 1: werk niet af

Vandaag bijna de hele dag gewerkt en druk in de weer geweest.
Resultaat achteraf: niks gedaan gekregen en met een onbevredigd gevoel naar huis. Wie herkend dit niet.
Nou is het bezoek aan een organisatie voor het voorbereiden van een expositie en het verwerken van gereserveerde boeken natuurlijk ook werk. En tussentijdse klusjes zoals wat lampen vernieuwen en een spot kopen moet ook kunnen.
Maar mijn bureau, waar het “denkwerk” en “regelwerk” moet gebeuren heeft mij vandaag nauwelijks gezien. Mijn “werk”” is blijven liggen dus.

Ik hoorde een collega laatst zeggen dat ze een dag op cursus was geweest en dat die cursus erg interessant was maar dat haar “werk” daardoor bleef liggen. Ja, dat is natuurlijk zo. Ook al zijn wij vrouwen, dat soort dingen kunnen we niet allebei tegelijk.

Nou is het natuurlijk ook weer zo dat het werk niet wegloopt. Dat blijft rustig op je bureau liggen tot je er wel tijd voor hebt. Kabouters kennen wij niet. Het zijn vooral wij zelf die ons daar druk over maken. En DRUK is niet goed voor lijf en leden dus: MORGEN WEER EEN DAG!

Nu ik dit berichtje zo terug lees is mijn onbevredigd gevoel verdwenen ( voor dit moment in ieder geval). Heb het tijdens het schrijven “omgekeerd” (woow R.E.T. ?).
Waar een weblog toch niet goed voor kan zijn.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing