Nu ik groot ben…


Nu ik groot ben surf ik dus over het Internet en wordt herinnerd aan mijn jeugd. Maar dat niet alleen. De volgende opvallende (voor mij in ieder geval) links ben ik de afgelopen tijd tegen gekomen.

Een screencast over de toekomstige bibliotheeksite op bibliotheek 2.0. Geeft een aardige indruk van wat er in de toekomst mogelijk is.
Nooit meer vragen hoe zit dat met internetten met een training voor online digitale vaardigheden Bootcamp een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en de Universitieit Twente. Kan iemand mij uitleggen waarom die leger outfit?
Een mooie toepassing van DE TRAP zie je in het filmpje op Infocaris.
Een Zweeds initiatief van autobouwer Volkswagen. Zou leuk klinken in onze toekomstige nieuwe bieb. Voor bibliotheek medewerkers geleverd met oordopjes.
De Open Beelden collectie ( via Frankwatching). Een open mediaplatform dat toegang biedt tot audiovisuele collecties die eenvoudig en legaal hergebruikt kunnen worden.
Speciaal voor de kids Picozone. Maak je eigen minitijdschrift van 16 pagina’s. Kan uitstekend worden gebruikt voor spreekbeurt of werkstuk.

Zo, ik ben mijn ei(eren) weer kwijt.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “Nu ik groot ben…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing