Programma digitale dommeldaldagen bekend.

Het is zo ver. De promotie van de digit@le dommeldaldagen is van start. Benieuwd naar het programma van het congres? Kijk gerust en meld je aan. Een scherpe blik vooruit naar de toekomst van de bibliotheek. Diverse sprekers en presentaties.

Vanaf 1 november in alle vier de dommeldalvestigingen hotspots aanwezig. Vanaf dat tijdstip zijn er ook E-books, E-readers, braintrainers en diverse nieuwe games te leen: Nintendo, Xbox 360, Wii en playstation.

Meer informatie over de digitale markt op zondag 1 november volgt.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing