Surfresultaat week 47.

Es effekes kieken. Wat zijn we zoal tegengekomen deze week.

Een stukje nostalgie dit keer op Nostalgienet.  Een TV-net over de jaren 40 tot en met  80. Met uniek beeldmateriaal dat vervolgens ook op DVD kan worden aangeschaft. Je kunt kiezen uit verschillende genres, van cultuur tot sport, van politiek tot het koningshuis.
Misschien ken je de site al, de DutchCowboys en de Dutchcowgirls. De cowboys over web 2.0, social media en interactieve marketing. De cowgirls over nieuwe media, trends, gadgets en online shopping.
Nieuwsgierig naar welke kamerleden er Tweeten en waarover bijvoorbeeld Femke Halsema, Wim van de Camp, Mei Li Vos of Diererik Samson  Tweeten? Ga dan eens naar Kamertweets. Daar staan alle kamerleden die Twitter gebruiken bij elkaar. Interactief met de politiek. Dan nog een veiligheids check. Op 3x kloppen kun je een test doen of je op je pc wel veilig internetbankiert. Een initiatief van de Nederlanse Vereniging van Banken.   Mogen er toch wel van uit gaan dat dat veilig is ?!?!

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “Surfresultaat week 47.”

  1. Dank voor je tip. Ik surf inderdaad sávonds al jij voor de buis ligt en als de kinderen zijn werken of trainen. En soms overdag als het zo’n hondenweer is en jij de hond gaat uitlaten.

  2. Mooi hoor, deze weblog. wel zou ik de blauwe linkletters een ander fel kleurtje geven. dedees vallen een bietje weg in het zwart.
    Vind dat wordpress.com een stuk proffesioneler eruit zien dan blogger….. Dus wie weet verhuis ik ook wel.
    Wanneer surf jij dat web toch af? s’avonds, als ik liever voor de buis naar Mc. Dreamy lig te kijken natuurlijk. Maar ik weet hoe leuk het is om een weblog bij te houden over een onderwerp wat je interesse heeft! Leuk!. vooral doorrrrgaan. ( kom net terug van een boswandeling in de stromende stortregen met mijn doggie. Heeeerlijk. Niemand te zien in het bos, alleen ik, een vriendin en een dommeldalparaplu..) 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing