Surfresultaten week 44.

Met enige vertraging dan toch nog wat    resultaten van mijn Internetwandeling van de laatste week.
Een site “to have fun with your photo’s” is BigHugeLabs. Mensen die een 23dingen cursus hebben gedaan zullen deze site wel herkennen. Eenvoudig tools om te spelen met je foto’s. Aangezien niet iedereen “een produkt is van 23 dingen” toch hier maar even geplaatst.
Van heel andere orde is hotspotsvinden.nl . Omdat onze bieb vanaf vandaag ook is voorzien van een hotspot, viel mijn oog (au) hier op. Met google-maps intregratie. He? We staan er (nog) niet op! Zijn we nog te pril? FF checken morgen.
Next. TubeChop oftewel chop your Tube Video’s. Leuke of interessante scene ontdekt in een filmpje? Selecteer en knip je scene uit het filmpje en deel het met anderen. Lijkt me in sommige gevallen wel handig.

Voor degene die mijn post over vaagtaal verkiezing heeft gelezen, de uitdrukking die heeft gewonnen is: tatattataaaa……”JE DING DOEN”.
Nou, ik heb er 23 gedaan. Ben inmiddels , zeg maar proactief met mijn stukjes en communiceer alles wat ik tegenkom door. In mijn ogen niks mis mee.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

3 antwoorden op “Surfresultaten week 44.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing