Samen100. 2 Sara’s inmiddels.

Sara in de voortuin.

Het is nog een paar nachtjes slapen maar Sara staat er al. 2 Zelfs.  Met dank aan de buurtvereniging en mijn zonen die Sara en een bord met 50 in de voortuin plaatsten. Die telefoongids op mijn schoot snapte ik niet. Daarvoor was enige uitleg nodig: het stelt een boek voor “maar dat was zo zonde als het regende”.  

Sara op kantoor

 

En dank aan mijn collega’s die mij vanmorgen al verrasten met een Sara op mijn kantoor. Met ballonnen en slingers. En een bos bloemen. Lief he?

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “Samen100. 2 Sara’s inmiddels.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing