Surfresultaat week 49.

Via nalden.net

 Ik heb deze week weer “rondgeritst op het net. Rondritsen zul je denken? Zo wordt surfen in Zuid-Afrika blijkbaar genoemd. Dit las ik in een artikel op Frankwatching vandaag. Mooi woord.
De publiciteit rondom de eReader begint echt vorm te krijgen. Ook in mijn vestiging. Vanaf 1 november te leen, in week 51 de eReader roadshow, waarbij door het personeel de hele week uitleg wordt gegeven over de eReaders en de eBooks. Op de site van Digitaleboekenlezer een veelheid aan titels, die gratis te downloaden zijn. Een andere tip voor links naar sites waar je gratis kunt downloaden is optelsom. Je zult zien. Het Internet staat er vol van.
Op mijneigenspel.nl kun je met eigen foto´s een kwartet of kaartspel maken en daarna bestellen. Een tip voor de Kerst misschien? Er is een demo beschikbaar.
Glogster om een poster voor/ van jezelf te maken. Je kunt animaties, teksten, foto’s, filmpjes en geluid toevoegen. Je moet hier een account aanmaken. Heb zelf een beetje zitten knutselen. Het resultaat is te zien op de site.
Het Meertens Instituut heb ik al eens eerder vermeld. Het ging toen om het beluisteren van dialecten.  Deze week was het Instituut in het nieuws vanwege de toevoeging van een familienamen bank.  2344 vermeldingen van mijn achternaam met het meeste aantal, zoals verwacht, in het Limburgse. De site werd afgelopen week zo vaak bezocht dat ie gewoon een tijd uit de lucht was. Succes of niet.
Als afronding van deze post een prachtig mooie site ( in mijn ogen) die ik tegenkwam via Twitter: nalden.net. Klik maar eens rond in het menu. Ik zou willen dat ik mijn weblog zo kon maken.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing