Surfresultaat week 53.

De surfresultaten gedurende de week komen meestal terecht in mijn mapje “surfresultaat week….” onder mijn favorieten. En wat schetst mijn verbazing? Geen resultaten deze week 53!!???!! Ongelooflijk. Heb het ondanks een weekje vakantie te druk gehad met andere belangrijke zaken o.a. met dat kleinnood genaamd iPhone. Ook het zoeken naar een slaapgelegenheid in Winterberg heeft wat tijd gekost. Dat is overigens wel aardig geregeld. Via Winterberg.de kun je eenvoudig ( in het Nederlands) op zoek naar een hotel, kamer, appartement of ander onderkomen. Helaas, ondanks de vele overnachtings mogelijkheden en de inspanningen van de lokale VVV geen resultaat: ALLES BELEGT. Moet je maar niet tijdens de kerstvakantie naar Winterberg willen.
Dus geen surfresultaat week 53. Slecht einde van 2009 eigenlijk. Als dat maar niet mijn trend wordt voor 2010. Denk het niet.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing