Wel potverdorie…….!!!!!!!!!

strange chair2 Van NIDA
strange-chair2 from NIDA

Zit ik net op het toilet……toiletpapier op. Wil nieuwe rol pakken in het voorraadkastje….. voorraad niet aangevuld. Ja. Daar sta/ zit  je dan. Wil ik vervolgens mijn tanden poetsen, tube helemaal leeggeknepen. Grrrr.  Bakje cornflakes bij het ontbijt……suikerpot leeg. Voorraad bus…….niet aangevuld.  En het mooiste is?  NIEMAND die de laatste rol, tube, suiker heeft verbruikt.
Gelukkig gebeurde dit niet allemaal op dezelfde dag. Denk dat ik dan was gaan gooien, met wc rolletje, lege tube en de suikerpot. En geen boodschappen meer had gedaan, niet meer zou koken, de was had laten liggen, de bedden niet meer verschoond en….  Ik denk dat dit voor heel veel gezinnen herkenbaar is. Of  niet?

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “Wel potverdorie…….!!!!!!!!!”

  1. @Edwin zal het eens voorstellen/opleggen.
    @schrijverdezes als ie helemaal leeg is heeft ermee gooien niet zo veel zin. dat geldt ook voor het wc rolletje, de suikerpot…. Papieren zakdoekjes? Van goeie kwaliteit dan wel.

  2. Als je een ‘lege’ tube tandpasta openknipt sta je verbaasd van wat er nog in blijkt te zitten… Daar kun je nog dagen mee poetsen! (Tip uit het Vrekkenboek en klopt echt.) Voor wc-papier heb ik helaas geen oplossing 😉 (Of misschien een keukenrol als je die hebt?)

  3. Je hebt van die dagen…maar soms is de confrontatie het beste. Ook een dagje alles laten doen…dan weet iedereen het weer ff 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing