DLVEB deel 33: blind date bibliotheek dommeldal

Het leuke van je op het sociale web begeven is dat je soms wordt opgemerkt als je bijvoorbeeld een bepaalde tweet verzendt. Zo in het geval van mijn tweet over de succesvolle actie: Blind Date. Zie hieronder.  

Naar aanleiding van deze tweet werd mij gevraagd een blogpost te schrijven voor de Brabantse Netwerk Bibliotheek , zodat andere bibliotheken hun voordeel kunnen doen met onze ervaringen. Vandaag is de blogpost gepubliceerd. Lees meer op Blind date bibliotheek dommeldal.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing