Oproep: inspireer en laat je inspireren.

Op 7  juni 2011 vindt er (eindelijk) een landelijk evenement  over de 23 dingen plaats: de #23ddd ( oftewel de 23 dingen deel dag). Voor mij is het dan ongeveer 2 jaar geleden dat ik het certificaat in de pocket ontving. De 23 dingen cursus heeft bij mij, zoals jullie wel weten, een aardbeving tot gevolg gehad ( zowel privé als beroepsmatig) . Zal er niet over uitwijden.
Marlies de Vet nodigt iedereen via het weblog  23 Dingen Deel Dag uit ideeën in te brengen voor de sprekers: Inspireer en laat je inspireren.
Bij deze een oproep. Heb me uiteraard aangemeld en ga natuurlijk ook even nadenken.

23ddd is ook te volgen op Twitter: #23ddd

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

4 antwoorden op “Oproep: inspireer en laat je inspireren.”

  1. Had het er met Marlies al over. Desnoods help ik mee organiseren. Ik zet momenteel social media in om verbindingen tot stand te brengen in mijn dorp. Is ook keileuk. Een soort vrijwilligerswerk met gebruikmaking van de nieuwe media. Past uitstekend in gemeentelijk subsidiebeleid.

  2. Wat een pech! Spaar je ideeen dan op tot volgend jaar want we zijn van plan hiermee dooor te gaan.Wellicht kun je ze dan voor het publiek komen spuien.Sterkte!

  3. Dank vor je reactie Leo.
    Heb aan de stoel ( ziek thuis) gekluisterd gezeten. Had er zooooo graag bij willen zijn maar helaas. Mooie ideeën allemaal. Jammer dat de bezuinigingen er tussen zijn gekomen. Barst af en toe ook van de ideeën( Murdock?) maar o.a. door die komende bezuinigingen veel beperkingen. Groet.

  4. En Einna,
    wat vond je ervan? Inspireerde de dag ? Lees daar graag een blog over of een FBreactie! Hartelijke groet,
    Leo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing