Zichtbaar.

Online actief zijn betekent dat je ZICHTBAAR bent. En ZICHTBAAR zijn betekent dat mensen je kunnen vinden. Zonder drempels, zonder omgewegen, gewoon omdat je er bent, online.  Of het nu gaat om Twitter, Facebook, Hyves, Linkedin , Google+ or whatever. Ik word inmiddels gevonden. En toegevoegd aan al die sociale netwerken. Maar ook op aangesproken. Via Internet, op mijn werk of zelfs op straat.Het levert o.a. interessante nieuwe contacten op, nieuwe netwerken,  verzoekjes en meer. No problem: I LOVE IT !!!!

Welke gevolgen heeft dat zichtbaar zijn voor jou, met andere woorden wat levert het jou op?

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

3 antwoorden op “Zichtbaar.”

  1. Zelf zal ik niet zo snel I LOVE IT schrijven, maar ik ben het wel met je eens! Sociale Media verrijken me tot nu toe.Misschien ligt het voor volwassenen anders dan voor de jongeren die eigenlijk “verplicht”op FB etc moeten, waardoor “echte”vriendschap wel eens ver te zoeken is.En al het gezeur over “echte vrienden” ben ik al lang voorbij;ik heb alleen maar gezellige en aardige zaken meegemaakt.

  2. Dank Soj voor je reactie en de duim. Bloggen is zo keileuk. Zoals social media zo keileuk is. Sinds 23 dingen een echte passie. Groet

  3. Leuk “achterstevoren ANNIE”. Zoals je ziet kan ik je al vinden. Ik kan alleen nog niet inloggen op WordPress, maar waardeer deze weblog in elk geval met “Duim omhoog LIKE”.

    SOJ PMOLK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing