Be aware!

Als je het filmpje in mijn vorige bericht helemaal hebt kunnen afkijken(?!), lees dan even dit artikel (op extend limits) en bekijk  deze infographic: “how social media is ruining our minds”.    ( klik voor vergroting).
Mijn verjaardag heb ik nog nooit vergeten, potten en pannen op het fornuis dan weer wel.
30 tot 40 keer per dag mijn werkmail checken? Nuhhhhh.  Mijn timeline op Twitter, mmmmm wel vaak ja.
Symtomen 24 uur zonder social media? Nooit geprobeerd eigenlijk.
De ( papieren) krant uitgebreid lezen of een film volgen lukt nog prima. En artikelen lezen via social media eigenlijk ook wel ( als ik mijn huisgenoten moet geloven: “Mam, mammmmm!!!”)
Maar gelijk hebben ze wel. De aandachtsspanne op social media is lager. Zijn mijn hersens veranderd nu? En hoe erg is dat? Tijd om toch even bij stil te staan.  Iets minder lezen dan misschien maar wel geconcentreerder?

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing