Middelrode, wandeling langs de AA.

Middelrode, had er nog nooit van gehoord. Een dorpje niet eens ver van mijn woonplaats vandaan. Onderdeel van de gemeente Sint-Michielsgestel. Kwam het bij toeval tegen, op zoek naar een leuke wandelroute in de omgeving. 
Het werd dus een ommetje Seldensate, een prachtige wandeling van 6 km door het beekdal van de AA en het bos bij landgoed Seldensate.
Het eerste deel wandelden we door het bos van het landgoed. Met een mooie poort, een duiventoren en de ruïne van het landgoed.  Alles was schitterend fris groen. De bomen, de weillanden. Op en top lente. 

We vervolgden het pad met uitzicht over het beekdal. Helaas aan de andere kant zag en hoorde je het verkeer op de N279. Maar zodra we over de brug aan de andere kant van de AA liepen was dat uitzicht vervangen door prachtige weilanden met heel veel boterbloemen en andere wilde bloeiers. En de knotwilgen ontbraken ook niet. 

Het was erg mooi weer. Maar het verbaasde ons toch dat er kinderen bij een klein strandje langs de AA in zwemkleding heerlijk in het water speelden. Wat een lol. Een mooi gezicht en heerlijk dat het kan. 
Wandeling is wat mij betreft een aanrader. Niet als te lang maar prachtig groen. 

 Klik hier voor de foto’s of klik op de afbeelding.


Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing