2 handige applicaties.

Zo surfend over het web ( maar ook via Twitter en Rss) loop ik regelmatig tegen een aantal handige web applicaties aan of kom ik sites tegen met interessante, handige of leuke items. Ik lig namelijk niet de hele dag op die zwemband in het zwembad, stel je voor zeg!!!

Dit keer een tweetal handige tools ( al zeg ik het zelf).

Screenr: met deze tool maak je je eigen screencasts. Je maakt in feite een opname van je beeldscherm ( of van een foto, tekening, document enz) en je geeft zelf commentaar. Erg eenvoudig te maken en zeer handig als je uitleg moet geven aan een iemand bijvoorbeeld zoals hier (ps het is maar een testje hoor):

Het enige vervelende vind dat ik moet wennen aan mijn eigen stem (klink ik in werkelijkheid echt zo?)
Nu snap ik eindelijk hoe Rob die screencasts in de 23 dingen cursus heeft gemaakt.

Parody Motivator Generator.
Hiermee kun je zelf (de) motiverende posters maken. Ik denk dat velen dit soort tools wel eens eerder is tegengekomen. Het is erg leuk om op deze speelse wijze mensen op de hoogte te stellen van je gedachten of kritische blik. Onderstaande poster is door mij gemaakt. Uiteraard met een eigen gemaakte foto ( in Burgers Bush dit keer).

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “2 handige applicaties.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing