De balans.

Sinds maart ben ik fanatiek aan “de blog”. De eerste maanden moest het en nu mag het. Toen ik moest was het leuk en nu ik het mag nog steeds. Mijn moet blok is inmiddels gestopt en mijn mag blog is in ontwikkeling.
Neemt niet weg dat ik toch wel eens stil sta bij het waarom?.

Waarom blog ik: Ik ga er vanuit dat ik ( soms) iets te vertellen heb dat interessant of informatief kan zijn voor een ander (meestal niet eens van mezelf maar iets dat ik gevonden heb op het internet). Ik heb geen geformuleerd doel, loop niet over van kritiek op van alles en nog wat en ga er van uit dat er best af en toe iets luchtigs op mijn blog mag staan ( en dan bedoel ik overigens niet de foto van mij in bikini in het zwembad). Een duidelijke inhoudelijke richting heb ik niet dus wat mij betreft kan er van alles op. Ik pretendeer ook niet een internet goeroe als Edwin te worden.

Balans tot nu toe:
13 berichten ( in plusminus 4 weken): Redelijk productief.
14 reacties, waarvan een aantal van mijzelf : om te huilen.
Gemiddeld aantal bezoekers/ dag: 7 ( x 365 is 2555 op jaarbasis: de moeite waard).
Volgers: 1 ( met dank aan Bernadet).

Kijk ik in mijn statistieken naar de herkomst van mijn bezoekers, dan zijn er een aantal te traceren ( waarschijnlijk collega’s en Twittercontacten). Ook een aantal die toevallig tijdens het googlen op mijn blog terecht komen ( zelf uit BelgiĆ«, Duitsland en Mexico). En mystery gasts, die mij dagelijks bezoeken. Juist die gasts vind ik interessant. Die nemen de moeite mij (denk ik ) via rss te volgen. Dat is nou leuk ( en spannend).

Al met al.
Op opbrengst is slecht/ matig ( is maar van welke kant je het bekijkt). Is het de kwantiteit of de kwaliteit? Ben ik nog niet bekend? Wie zal het zeggen.
Maar aangezien ik met veel plezier blog en het te verwachten aantal bezoekers op jaarbasis 2555 is, dan heb ik toch het idee dat ik het “ergens voor doe.”
En als iedereen die mijn blog bezoekt ook nog eens een reactie achterlaat (interactie), dan wordt het alleen maar leuker.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “De balans.”

  1. Collega's bedankt voor jullie reactie ( plus aanmelden als volger) gaan mijn statistieken lekker omhoog!!!!!
    Groet

  2. Hoi Annie,
    Wat een enthousiasme. Je bent er stevig ingedoken. Je kunt wel een eigen bedrijfje opzetten, zoveel weet je al.Om jouw statistieken op te krikken meld ik me als volger aan.
    Succes met de start van het nieuwe werkjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing