Das nou leuk.

Vanavond stond ik even met een stagiaire aan de balie. Ook zij is ( net als ik) erg actief op/gecharmeerd van de mogelijkheden van het hedendaagse Internet.
Heb ik het met haar over een mooi zoekprogramma dat ik toevallig was tegengekomen( Spezify) en een klant die net een boek in onze brievenbus gooit reageert: “welk zoekprogramma?”. Natuurlijk laat ik haar dat even zien en al pratende komen we op de cursus ( 23 dingen) die wij moderne biebmedewerkers allemaal hebben gevolgd. Deze klant ( een mevrouw overigens) blijkt erg geïnteresseerd in onze kennis van het Internet. En al pratende laat ik haar ( afkomstig uit het onderwijs) screenr zien. Ze vond het allemaal geweldig.
Dan gaan we nog even door natuurlijk. Ik wijs haar even op de mogelijkheid van Library Thing en mevrouw is helemaal verkocht.
Nou was deze mevrouw ( toch niet meer echt pril), “toevallig”(?) geïnteresseerd in de pc. Maar ik vond dit prachtig. Natuurlijk omdat dit mijn stokpaardje is.
maar dit soort toevallige gesprekken levert mijns inziens ook een prima bijdrage aan het verbeteren van ons bibliotheek imago.

Deze mevrouw komt hier zeker nog eens op terug.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Eén antwoord op “Das nou leuk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing