Day after and day before.

Normaal gesproken op de zaterdag van mij een post “surfresultaten week..”.Week 44 houden jullie even tegoed. Het is vandaag zaterdag, de dag inbetween het digit@le dommeldalcongres van gisteren en de dag vóór de digit@le dommeldaldag morgen. Nagenieten van het digit@le dommeldal congres met interessante sprekers, nuttige informatie en nieuwe contacten en uitzien naar de digit@le dommeldaldag morgen. Vandaag tijdje druk doende geweest met voorbereiding van de workshops Twitter en Bloggen die ik morgen mag geven. Nu dus een beetje tired. Nog ff lekker met mijn maatje op de bank en dan

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing