DLVEB deel 5: de dag is te kort.

Voor degenen die het niet begrepen hebben. DLVEB staat voor Dagelijkse Leven Van Een Biebmedewerkster. Dit even vooraf.
Er passen soms te weinig uren in een dag. Plan je een aantal werkzaamheden, komt er van alles tussen of duurt het net iets langer dan je had gedacht en de dag is al weer bijna voorbij. Zo ook vandaag. Diverse PR werkzaamheden ( o.a. persbericht maken en verzenden, posters printen), puntje op de i voor de expositie Vredesposters, diverse mails lezen en afwerken, en daar waar ik de meeste tijd aan had willen besteden ( activiteitenplanning 2010) werd maar verder doorgeschoven. Uiteindelijk toch een half uurtje kunnen uittrekken om het concept activiteiten plan 2010 even door te lopen, hiaten te markeren, mijn voorraadje exposanten door te nemen en de stapel aanbiedingen voor lezingen door te worstelen. Hier en daar een mail de deur uit zodat ik volgende week het e.e.a. kan afkaarten want de tijd begint al weer te dringen.

Maar niet getreurt. Heb tussendoor ook nog even de 27 genomineerde Vredesposters op Flickr gezet( leuk voor de genomineerden en voor de andere betrokkenen). Zo zie je dat de web 2.0 kennis van de afgelopen maanden in de praktijk zijn toepassing vindt.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing