DLVEB deel 3: drukte op woensdagmiddag

Sta op het punt om te gaan werken. Woensdagmiddag. Normaal gesproken al een drukke middag. Zodra de scholen vrij zijn ( wij hebben hier in het zuiden overigens nog geen herfstvakantie) neemt het aantal kinderen in de bieb toe.
Nou hebben we het de laatste tijd in de bieb EXTRA druk gehad op de woensdagen ( en op een aantal andere dagen ook).
In eerste instantie vanwege de succesvolle expositie over “Wonen in de Bronstijd op Ekkersrijt.”Er hadden zich diverse scholen aangemeld om de expositie te bezoeken. Dit veroorzaakte nogal wat levendigheld in onze bieb tijdens normale schooltijden.
Daarnaast waren er 2 woensdagen waar voor kinderen van de basisschool de mogelijkheid bestond ZELF archeoloog te zijn. Een grote zandbak, vol met scherven en onder begeleiding van een vrijwilliger van de lokale Heemkundekring ( mijn dank) kon er volop “gegraven en geplakt worden”. Keileuk al die kinderen.
Uiteraard was er natuurlijk nog de Kinderboekenweek. Een tweetal marktkramen met groenten, fruit en andere lekkernijen. waarmee naar hartelust “gekokkereld ” kon worden en een quiz met prijs. Zeer zeker geslaagd te noemen.

En dan vandaag naar verwachting een “rustige woensdagmiddag”. Een “ontspannen” aanloop naar de waarschijnlijk drukke vrijdagmiddag i.v.m. het uitdelen van de boekjes Oeroeg van Hella Haasse in het kader van Nederland Leest.
Even “uitrusten” tijdens het werken vanmiddag dus.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “DLVEB deel 3: drukte op woensdagmiddag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing