Surf resultaat week 42.

Surfen in de 18e eeuw
Dacht dat dit misschien een leuke rubriek op mijn weblog kon zijn. Iedere week een overzicht van de leuke, interessante, leerzame en /of anderszins aan mijn bezoekers voor te leggen items, die ik tijdens mijn Twitter, RSS of wat dan ook ben tegengekomen op het www. Mmmmm… het proberen waard.
Bij deze de resultaten van week 42.

Maar eens een Swigle. Past eigenlijk een beetje bij mijn bericht over lijstjes. Met Swigle kun je samen ( hoe kan het ook anders) met anderen allerhande info per onderwerp verzamelen in de vorm van video’s, blogs,artikelen,afbeeldingen, links enz. Je kunt ook zelf toevoegen. Een voorbeeld.Heb het nog niet zelf geprobeerd maar ga dat nog wel doen denk ik.

Een andere handige ( Belgische) tool is Animated Explanation. Een website met “geanimeerde filmpjes, interactieve tutorials en instructievideos, die je gratis kan bekijken én op jouw website zetten!” Op het gebied van gezondheid, technologie, software, hardware en netwerken, hobby, geld en werk.

Uiteraard ook weer iets voor de kleintjes onder ons : Boekstart.Een leesbevorderingsprogramma voor ouders met baby’s. Voor bibliotheken en consultatiebureau’s. Van de stichting Lezen en de VOB.

Kom ook steeds meer filmpjes/ video’s tegen van Vimeo. Een basic account is gratis maar gelimiteerd. Met een PLus abonnement veel mogelijkheden.
Een voorbeeld.

Duelity from Ryan Uhrich on Vimeo.

Zo is het wel weer mooi geweest. See you bij “surf resultaat week 43”.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “Surf resultaat week 42.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing