DLVEB deel 6: de bieb is veranderd sinds 1 november.

Snel even tussendoor een korte post. Sinds deze week een aantal nieuwe producten in de bieb. O.a.games, hotspot, e-readers, e-portal voor e-books ( 1e in Brabant). Je leest er alles over op onze vernieuwde website. De nieuwe website met een aantal web 2.0 toepassingen, zoals reageren op onze boekentip, recensies op nieuw aangeschafte DVD’s en natuurlijk de beknopte samenvatting over een aantal Internet toepassingen.
En het allerleukste is natuurlijk de klant hierover informeren. We zijn niet meer stoffig, we zijn veranderd. We zijn modern en bij de tijd, we zijn hip, we zijn GOED BEZIG.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.