Vanaf nu te vinden op…..

imagesCAZ142XLIk werk al een tijdje dubbelop. Niet dubbelop met mijn werk maar dubbelop met mijn blog. In mijn post wel of niet doen van dinsdag jl. schreef ik al over de mogelijke overschakeling naar een nieuw uiterlijk (mijn blog natuurlijk niet ikzelf).
De keuze is gemaakt. Ik ga omschakelen. Een mens moet durven te veranderen zei ik al eerder. Je kunt me voortaan vinden op : einnasblog.blogspot.com

En laat eens een berichtje achter wat je van mijn nieuwe uiterlijk vindt.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “Vanaf nu te vinden op…..”

  1. @Biblien. Lijkt een beetje somber misschien dat bruin? Los van het feit dat kleuren emotie uitdrukken (bruin staat voor zelfberwust, informeel en aards) vond ik dit uiterlijk wel goed voelen. See you.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing