Surfresultaat week 46.

Na alle drukte vanwege het omzetten van mijn weblog is het me bijna ontgaan dat week 46 weer om is en ik mijn surfresultaten nog niet heb verwerkt. Dus hierbij alsnog.
Eigenlijk een site voor iedereen in het basisonderwijs maar toch erg leuk en bruikbaar vind ik datbedoelik.nl. Een site waarop kinderen op basis van het instellen van het leerjaar en op basis van een bepaald vak snel topsites kunnen vinden over een onderwerp. Kindvriendelijk en verantwoord.
Een heleboel applicaties voor Twitter zijn te vinden op Onforty. Waaronder applicaties zoals Tweetdeck ( hierover straks meer)  en Twitpic om foto’s via Twitter te verzenden.  Interessant om eens  rond te snuffelen.
Vele onder ons kennen natuurlijk Frankwatching met tips, trends en events op/ over het internet. Zelf kijk ik regelmatig op Site gespot van Frankwatching met dagelijks een site van de dag.  
Ooit al eens gehoord van Space paintings? Kijk dan een op deze site. Heel kunstzinnig. Zou hier graag af en toe een plaatje van gebruiken maar ik weet niet of ze auteursrechtelijk zijn beschermd.
Wil je sites graag visueel volgen? Dat kan met Spectives. Op Frankwatching kun je een uitleg van de makers zien.
Tweetdeck. Om op een “overzichtelijke” wijze je tweets bij te houden. Ben er dit weekend zelf ook mee begonnen maar het is even wennen moet ik zeggen. Wel een aardigheidje is dat als er een nieuwe tweet is, een pop-up in een hoekje op mijn scherm verschijnt met een leuk geluidje erbij ook nog.

Zo, het is toch nog wat geworden. En het werken in wordpress valt me niet tegen. Fijne zondagavond nog.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing