Digitale kerstkaarten of niet?

De kerstkaarten vallen weer in de brievenbus. Dus… ik “moet” ook weer aan de slag. Ik “moet” natuurlijk niks. Maar ieder jaar opnieuw als de kerstkaarten binnenkomen bekruipt mij weer het gevoel van waarom “moet” dat nog. Kaartje heen, kaartje terug. Natuurlijk is de Kerst een moment waarop je iederen kunt laten zien dat je nog aan hen denkt.  Het kan toch ook anders? Met anders bedoel ik uiteraard de vele digitale mogelijkheden die er zijn om je familie, vrienden enz fijne feestdagen te wensen. Op de een of andere manier verwacht iedereen nog een papieren versie van de kerstgroet. Ondanks de aandacht voor milieu-aspecten gaan er nog tonnen papier de brievenbus en na de kerst de papierbak in.
Ik overweeg het dit jaar anders te doen ( hoe kan het ook anders als digitale einna). Doorbreken die handel? De uitnodiging voor mijn Sara feestje was in ieder geval al digitaal.  En….. werd zeer gewaardeerd.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing