In mineur over de iPhone.

Heb ik eigenlijk een mooi iPhoontje, is het bereik hier op mijn lokatie matig en volgens de vriendelijke dame van T-mobile zal hier ook geen verbetering inkomen. Om te bellen moet ik naar de bovenste verdieping en ook dan valt de verbinding vaak weg ( geen service).
Had ik me maar beter moeten verdiepen in de provider zul je zeggen. Ja, misschien wel. Maar bij zo’n PARELTJE verwacht je toch dat het vlekkeloos werkt? Niet dus.
Heb 2 opties: abonnement annuleren of 4 maanden korting. Maar dan heb ik OF geen iPhoontje meer OF alsnog een slechte verbinding. En ik/hij moet toch wel kunnen bellen!!!
Ga me nog maar eens verdiepen in de alternatieven. Want als je hem eenmaal hebt, wil je hem ( ondanks de komst van de iPad) niet meer kwijt. Toch?

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “In mineur over de iPhone.”

  1. Oeps. wel dus geblogt over de Iphone. Mooi dat ik het even lees. Ik stond gister dus in de T-mobilestore….
    Niet doen dus? Ik ben nog blanco, heb nu geen abonnement, dus ik kan in feite nog alle kanten op. Wil wel mijn eigen nummer houden….

  2. Ja dat kan. Maar volgens mij moet je hem dan kopen en dat kost een paar euri. Via abonnement waren de kosten mooi verspreid.

  3. Ik vind het ook wat minder dan Vodafone, wat dat betreft…maar ik begreep dat je iphones inmiddels ook wel via andere providers kunt gebruiken, met enige moeite…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing