DLVEB deel 18: Een noodzakelijk kwaad: de bril

“Haar opgestoken en een bril!. Je lijkt wel een bibliothecaresse”. Vanmorgen in de strip ” s1ingle” in het ED. Of het nou zo erg is om op een bibliothecaresse te lijken! Ik snap inmiddels waarom bibliotheekmedewerkers een bril dragen. We ( de medewerksters) zijn natuurlijk ( bijna) allemaal al  redelijk op leeftijd. Wilde nooit aan dat beeld zoals hierboven geschetst voldoen maar ik ontkom er niet aan. Boeken ( op auteur op basis van PIM-etiketten) op alfabet in de kast zetten vraagt om enige zorgvuldigheid. In ben zelf momenteel in de fase van “brilletje OP en brilletje AF”. En een touwtje  met bril om mijn hals is dan wel zo handig. Dus niet zeuren over dat imago, het komt ten goed aan de klant.
ps: ik draag geen knotje en roep niet ssssstttttt.