DLVEB deel 19: een gevarieerde biebdag.

Een gevarieerde biebdag vandaag. Niet eens gevarieerd direct in de zin van gevarieerde werkzaamheden maar meer over gevarieerd menselijk contact. Bij uitleg over de e-portal, gesproken met een oudere heer over zijn gezondheid ( tje, wat kan een mens allemaal krijgen zeg), even zitten keuvelen met een ( enigszins geëmotioneerde) moeder die afscheid kwam nemen met haar kindjes vanwege een verhuizing ( en chocolaatjes meebracht). Een aantal jeugdigen die bij de game-case stond de mogelijkheden uitgelegd, diverse kinderen aangesproken op hun mooie outfit ( het is carnaval hier), geschrokken van 2 Ninja’s die binnen kwamen en velen Hals und Beinbruch gewenst vanwege de naderende skivakantie .   Een gevarieerde dag dus. En dat is nou zo leuk aan werken in de bibliotheek. Geen dag is hetzelfde.