DLVEB deel 19: een gevarieerde biebdag.

Een gevarieerde biebdag vandaag. Niet eens gevarieerd direct in de zin van gevarieerde werkzaamheden maar meer over gevarieerd menselijk contact. Bij uitleg over de e-portal, gesproken met een oudere heer over zijn gezondheid ( tje, wat kan een mens allemaal krijgen zeg), even zitten keuvelen met een ( enigszins geëmotioneerde) moeder die afscheid kwam nemen met haar kindjes vanwege een verhuizing ( en chocolaatjes meebracht). Een aantal jeugdigen die bij de game-case stond de mogelijkheden uitgelegd, diverse kinderen aangesproken op hun mooie outfit ( het is carnaval hier), geschrokken van 2 Ninja’s die binnen kwamen en velen Hals und Beinbruch gewenst vanwege de naderende skivakantie .   Een gevarieerde dag dus. En dat is nou zo leuk aan werken in de bibliotheek. Geen dag is hetzelfde.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “DLVEB deel 19: een gevarieerde biebdag.”

 1. Gister bijna de IPHONE (!!) gekocht. maar ik twijfel nog tussen de 3G en de 3GS. ( wel duur duur duur). Heb je nog niet over jeIphoneervaringen geblogt? of heb ik je gewoon niet goed gelezen?
  🙂

 2. Tja, de kinderen kun je ook niet de deur uit doen natuurlijk
  :-0. iPod of iPhone. 2 verschillende dingen.
  En dat carnavallen? Zondag na de optocht ( half zwaar) en gisteren avond ( zwaar). Maar aangezien ik een flinke meid ben… heb vandaag gewoon gewerkt ( maar pas om 11 uur begonnen).

 3. Haaai. Lang niet meer hier geweest. druk druk druk met verbouwing en andere zaken.
  Ik vind dat je goed bezig bent met je blog!. Ik weet hoeveel tijd het kost. Ik moet zelf keuzes gaan maken. ben nu met teveel dingen tegelijk bezig, en dan kun je niet alles goed doen… maar ja, het is allemaal zo leuk. Optie is om te stoppen met werken, dan heb ik meer tijd, maar dat is geen optie! daar is het allemaal begonnen, met die 23 dingen. Dan moeten er gewoon maar meer uren in een etmaal komen.
  Maar dat hebben ze nog niet uitgevonden.
  Denk nu echt serieus na over de Ipod. maar daarover wil ik nog ff met je van gedachten wisselen. Je zult wel zwaar aan het carnavallen zijn nu. ik werk gewoon :-).
  Ik spreek je nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing