FEEST: EINNA’S BLOG 1 JAAR

Hier en hier, maar ook hier  en zelfs hier heb ik al eens geschreven over wat het bloggen voor mij betekent en wat mijn conclusies zijn omtrend het bloggen. Hoef ik nu dus niks meer over te schrijven. Want: vandaag is het FEEST. 1 jaar BLOGGEN. JIPPIE.

[vodpod id=Video.3084593&w=425&h=350&fv=%26rel%3D0%26border%3D0%26]

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “FEEST: EINNA’S BLOG 1 JAAR”

  1. Fijn dat je het als een feest ziet. Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag en ik hoop dat je het nog lang met plezier zult blijven doen! Zwarte blogs zijn vaak de pittigste, is mijn ervaring. (Maar dat moet je natuurlijk niet tegenhouden om eens van kleur te veranderen als je daar zin in hebt.)

  2. Jij was iets later. Ik was coach. We zijn eerder begonnen. Maar jouw jubileum komt ook in zicht dus. ff volhouden nog.

  3. Congrats from ME!!
    Maar als jij al een jaar blogt, dan doe ik dat dus ook!! dubbel feest!!
    Zouden ze bij het kabinet pijn aan hun bol hebben nu ze gevallen zijn? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing