DLVEB: deel 23 flexibel.

Dinsdag is de dag na het weekend dat ik mijn werkzaamheden weer oppak ( na “stiekem” op maandag mijn werkmail ingekeken te hebben). Meestal ligt er op dinsdag een lijstje met punten op mijn aanrecht (die me in het weekend te binnen zijn “geschoten”) en die op de planning moeten. Helaas is plannen bij tijd en wijle een beetje lastig. Je komt namelijk regelmatig voor verrassingen te staan zo aan het begin van de werkweek. Collega’s die door (privé-) omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn, extra klussen met een deadline,  een exposant die te laat komt opdagen. Zo ook gisteren. Op mijn planning stond, opstarten en verwerken reserveringen, documentje over cursusaanbod afschrijven, expo’s opruimen en nieuwe expo inrichten. Alles liep een beetje anders dan de bedoeling was ( en de komende week ziet er ook anders uit dan gepland) maar vooruit. Mijn eindtijd  liep uit maar ( ja ik ben ook moeder en huisvrouw) zoonlief was zo lief om de aardappels alsvast te schillen en de loodgieter op te vangen. Uiteindelijk is alles wat ik gepland had toch nog gelukt die dag. En vandaag is er weer een  zullen we maar zeggen (en morgen en overmorgen).   Maar niet getreurd. WE zijn FLEXIBEL. In overdrachtelijke zin dan.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing