De seizoenen verstrijken. Evenals de jaren.

Heb mijn header aangepast. Mijn blognaam in de sneeuw had zijn beste tijd wel gehad. En de winter heeft langgenoeg geduurd. Ik zeur niet. Het was een prachtige  winter. Veel sneeuw, kou en vorst.  De huidige header is een ( deel) van een oude foto van mezelf die ik laatst ergens tegenkwam. Het is een foto uit “de lente” van mijn leven. Ongeveer 18 ” lentes jong”.  Mmmmm, waar is die tijd gebleven!
De originele foto hierbij in dit bericht. Leek mij een toepasselijke foto om het voorjaar te laten starten. LETS GO!
De seizoenen verstrijken, evenals de jaren.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “De seizoenen verstrijken. Evenals de jaren.”

  1. Dank je. De foto lijkt echt oud. En is nog met een ouderwets toestel gemaakt en bewerkt.

  2. Een filmster is het niet. Ze heeft wel veel gezongen ( in de kerk). Vroeger.

  3. Ik zag de foto en dacht: welke filmster zou dat zijn? Pas toen las ik het stukje. Echt waar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing