Soms moet je keuzes maken.

Weinig blog inspiratie momenteel. Vanwege de drukte ( volle agenda), de lage bezetting, de commotie rondom de uitslag van de gemeenteraadverkiezingen in relatie tot al dan niet nieuwbouw van de bieb, een druk inhaalprogramma met tennis, het plotseling ernstig ziek zijn van een collega. Met name dat laatste hakt er in. Heb dan ook een aantal keuzes gemaakt. Vrijwilligerswerk opgezegd, een vergadering laten schieten, een houding proberen aan te meten van “wat niet kan dat kan niet”. Gewoon soms “NEE” zeggen. Een mens moet af en toe keuzes maken toch?

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “Soms moet je keuzes maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing