DLVEB deel 24: weer eens volle bak in de bieb.

Rob Consalves

Zo af en toe komt er van alles bij elkaar in onze bieb. In de maand december vorig jaar bijvoorbeeld. Maar ook nu, de maand april. We zijn weer eens helemaal volgepropt. Nou hebben we niet zo’n grote bieb dus we zijn nogal snel vol. Maar nu is het weer volvol. In april worden hier in het dorp onder auspiciën van het Jongerenwerk sportactiviteiten georganiseerd in het kader van de Nationale  Sportweek.  Daar sluiten wij als bieb meestal bij aan. Zo hebben we een expositie van sportfoto’s, brengen we onze sportboeken ( j/v) speciaal onder de aandacht, organiseren een middag Wii sport en hebben we Frank van Rijn, wereldfietser en auteur uitgenodigd.
Maar dat is nog niet alles. Onze vitrinekasten zijn gevuld met kristallen en mineralen en kunstuitleen de Krabbedans heeft een mobiel kunstkabinet geplaatst.  En we zijn er nog niet !!!! Gisteren een extra workshop stamboomonderzoek en oud schrift en op 22 april nog de jaarlijkse vakantiebanenmarkt. Hoe krijgen we het toch voor elkaar.

Ps handig trouwens dat onze dommeldalfoto’s allemaal op Picasa staan.  Kan je alle activiteiten op een rij zien. En wat zijn dat er inmiddels veel!!!!!!!

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “DLVEB deel 24: weer eens volle bak in de bieb.”

  1. We hebben in bieb dommeldal 4 vestigingen. Ik werk in de vestiging Son en Breugel. De foto’s zijn een totaalbeeld van heel dommeldal. Kijk maar op een willekeurig biebsite. En je zult zien dat er overal veel activiteiten zijn.

  2. Heel wat te beleven daar bij jullie! Leuk. En veel bezoekers zo te zien. Is het uitzonderlijk dat jullie zoveel organiseren, of is dat overal zo? Of weet je dat ook niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing