Surfresultaat.

Rob Consalves

Ik ben er in getrapt. Donderdag 1 april via Frankwatching een stuk over Twitterboeken. Hé, dacht ik, dat is leuk. Site even als favoriet aangemaakt voor mijn bericht: surfresultaat. Open ik vandaag de link en WAT? Ik ben er ingeluisd.  Gelukkig, ik ben ook maar een mens.
Voor actieve tweeps is het analyseren van je tweethistorie denk ik wel aardig. Via invoering van je naam op Tweetstats  krijg je een overzicht/ analyse van o.a. je tweets per maand, de meest actieve uren, hoelaat, je retweets en replies. So…. graph my stats!
Via Twitter diverse malen een oproep om een spatietoets te doen. Beantwoord een 10-tal vragen en zie wat voor spatietype je bent: een spatiespeurder, een spatiespotter, een meester of een goeroe?
Voor een paar andere aardige programma’s, met name op het gebied van woordjes leren, verwijs ik even naar het weblog ” Gluren op het web ” ( mooi gevonden Liek. Ik verspreid ze namens jou ook maar even op het web. )
Ben je op zoek naar een gratis nieuwe template voor je WordPress weblog? Op deze site zijn er diverse samengebracht door Niek ten Hoopen.
Fijne paasdagen iedereen.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing