Hoe groen kan groen zijn.

Vandaag is me iets opgevallen. Ja, het regende de hele dag. Nee, dat bedoel ik niet. WAT IS ALLES GROEN.  Hoe groen kan groen zijn!!!!!  Was compleet onder de indruk. De bomen, struiken en het gras, mede door de regenbuien. Prachtig groen.
Groen staat voor vruchtbaarheid, vrede en natuur. Da Vinci associeerde groen met : kracht van ontkiemend zaad, lente, jeugdigheid, onervarenheid, macht, vrede, welvaart, hoop, vredige rust en autonomie. Groen werkt ook kalmerend op lichaam en geest kennelijk. Nog niet zo bij stil gestaan?  Het is NU weekend. Dus spring eens op de fiets of maak eens een wandeling. En let op al dat frisse groen. Laat het op je inwerken. Voor je het weet is het weer verdwenen. En het weekend voorbij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.