Testje met Spotify.

Omdat ik positieve reacties hoor en lees over Spotify ( streaming muzieksoftware), natuurlijk even uitproberen. Heb Spotify ( gratis) gedownload. Account aangemaakt ( kan er nog wel eentje bij) en hupsakee. De nummers die ik intyp zo op het scherm. Zelfs ( of natuurlijk ook) oudjes. Dan maar even proberen te sharen via Twitter. Fluitje van een cent. Nu link in mijn blog uitproberen.
Seasons in the Sun , van Pearls before Swine. Gaat allemaal soepel lijkt het. Volgende stap: maar eens een playlist aanmaken. Ervaring tot nu toe prima. Inderdaad wel gepraat tussendoor ( betrekking op tips voor Spotify) en Guus en Marco vliegen voorbij.
Komende tijd maar eens kijken of ik er ook daadwerkelijk gebruik van ga maken.  
Tijdens het typen van dit bericht hoor ik meer nummers van Pearls before Swine. Hele album komt voorbij. Relaxte muziek eigenlijk. Heerlijk na zo’n drukke woensdag.    
Minpuntjes: voor iPhone heb je een premium account nodig.
Je moet een Spotify-account hebben om mijn muziek link in dit bericht te beluisteren.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “Testje met Spotify.”

  1. Dat slisje was zijn handelsmerk.Is jeugdsentiment. De muziek installatie van mijn broer heeft een tijdje op zolder gestaan. Daar kon ik uren vertoeven met zijn LP’s. heerlijk. Ik was toen een jaar of 15!!!!Maar vind het nummer nog steeds prachtig.

  2. De link werkt. De muziek ken ik niet, lekker rustgevend. Maar heeft de zanger niet een klein slisje?
    Ik moet spotify ook nog eens gaan uitproberen. Op het eerste gezicht ziet het er wel positief uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing