DLVEB deel 29: Mooijweer in de winter.

Vandaag allemaal vrolijke mensen aan de balie in de bieb. Stapels boeken mee voor in het zonnetje in de tuin vanwege de prima weersvoorspellingen in het Pinksterweekend.  En allemaal lof spreken over het mooie weer. De cliches: “We hebben het wel verdiend” en  “de kou heeft lang genoeg geduurd” enz. Zelf proberen te voorkomen om als een telefoonbandje te klinken en wat variatie aan te brengen in mijn eigen reactie.  Anders wordt zo’n baliedienst ook maar saai. 
Opeens stond er een jonge man ( een jaar of 10) voor me aan de balie met de prachtige achternaam “Mooijweer”. Wist niet dat die bestond. Ik bedankte hem dat hij de zon had laten schijnen en besefte op dat moment dat hij daar wel heel erg vaak opmerkingen over zou krijgen. Ik verontschuldigde me dan ook bij hem. Hij vond dat niet zo’n punt blijkbaar. Hij had er in de winter meer last van!!!!!!!

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing