Een virtueelkopje koffie met vlaai. Plus Update.

Heb afgelopen week mijn kennissenkring uitgebreid. Dat gebeurd bij iedereen wel eens denk ik maar in dit geval vind ik het heel bijzonder. We hebben een paar overeenkomsten; we zijn allen vrouw, werken in de bibliotheek en zijn dol op sociale media. En daar is het dan ook begonnen.  Op Twitter om iets specifieker te zijn. Ben de dames gaan volgen vanwege hun beroepsgerelateerde tweets en interesses. Inmiddels volgen we elkaar.
Een paar interessante tweets heen en weer en inmiddels bij elkaar op de koffie en de vlaai ( virtueel dan wel te verstaan).
Hoewel ik de 4 dames nog nooit in levende lijve heb ontmoet, voelt het heel vertrouwd.  @judithpietsersma, @wbk500, @bieblies en @supertrol welkom. Ik hecht veel waarde aan dit contact, zowel beroepsmatig als privé.
And who knows, maybe we’ll meet in real sometime.

Update: Na weer wat heen en weer  getweet hebben de 5 dames tweeps het virtuele kopje koffie en vlaai verruild voor een real time kopje koffie met Limburgse vlaai. In Maastricht. Het duurt nog wel even maar het is er dus echt van gekomen. We gaan elkaar treffen. Een tweetmeet . Ik verheugd me er echt op.   Het kan niet anders of het wordt beregezellig. See you in Maastricht ladies.

Update. 27 oktober 2010.
En beregezellig, dat was het!!!!! We kenden elkaar van te voren niet.  Maar we hebben heerlijk getetterd ( dames onder elkaar) kennis gedeeld, elkaar tips gegeven, onderteuning ( figuurlijk) ,ervaringen uitgewisseld, samen gelachen en nog heel veel meer.   En dat vertrouwde gevoel was er in IRL ook. En niemand die er iets vervelends van zei als er getwitterd werd. Koffie zat maar vlaai hebben we niet gezien. Dat bewaren we voor de volgende #ladiesday of #ladiesandmensday  of …. die houden we tegoed. See you next time #ladies!!!!!

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing