Mannenhuishouden.

Met 3 (sportieve)  mannen ( zowel actief als passief) in mijn huishouden zal het wel weer afzien worden komende  tijd. De eerste tekenen van de WK sfeer zijn weer zichtbaar: het WK schema is weer opgehangen. Via het werk van mijn zoon kreeg ik een overzicht met regels waar ik me als vrouw de komende tijd aan moet houden (haha) . Nou heb ik geen afkeer van voetbal, voor het NL team wil ik ook wel gaan zitten zweten maar toch. Zelf op mijn werk zal ik er niet aan ontkomen. De Wii staat tijdens het WK dagelijks aan en er kan volop 2010 FIFA World Cup South Africa gespeeld worden. De politieke debatten achter de rug, het WK en  de Toer weer voor de boeg. En is er ook niet nog ergens iets met Wimbledon? Maar ik ben blij met mijn sportieve mannen. En gelukkig is moeders sportief en actief achter de pc en de iPhone. Er zal nog heel wat ge-##### worden komende weken.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “Mannenhuishouden.”

  1. Dank voor je reactie @schrijver. Het reageren ben je dus niet gestopt. Jammer dat je niet meer blogt. Snap het wel. Ik vraag me ook af en toe wel eens af waarom ( zie hoe weinig reacties). Maar goed. Zolang er nog kijkers zijn!!!
    De wedstrijden van het NL efltal kijk ik wel altijd. Hoewel ik als het spannend wordt, meestal naar de 2e etage vertrek om eventueel gejuich of oeh of ahh niet te horen. Maar dat heeft eigenlijk ook weinig zin. Hoor je de buren roepen!!!!! Hoef maandag niet te werken. Kan de tv uit laten als ik wil. Groet.

  2. Hier is het geen mannenhuishouden, maar er wordt wel degelijk voetbal gekeken. Zelf ben ik ook geen man en ik ben er toch jaren dol op geweest, maar dat is nu voorbij. Bij ons op het werk kun je maandag kijken in de kantine. Ik heb daar geen tijd voor en gelukkig dus maar dat het me niet interesseert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing