Handen uit de mouwen.

Na de drukke ( uitleen) periode voor de start van de zomervakantie, is het op dit moment vooral druk op het gebied van het inleveren ( en opruimen) van alle materialen. Wat uitgeleend is komt ook weer terug natuurlijk. Altijd leuk om te zien dat je aan sommige boeken kunt zien ( of voelen) , waar ze heen gereisd zijn. Zand, campingrekeningen, bonnetjes van restaurants, plattegronden, folders, wandelroutes, soms een aansichtkaart. Vaak gebruikt als boekenlegger. Evenals foto’s van het lievelingspaard of de kleinkinderen ( die kun  je toch niet missen tijdens je vakantie) . Heb er ooit een presentatie van gemaakt met de titel: “onze boeken reisden mee”. Twee presentatiewanden vol zeg. Dat zul je met een e-reader niet zo snel tegen komen lijkt mij.
Maar goed. De eerste 3 werkdagen zitten er op en ik ga langzaamaan weer aan de slag met het dommeldalprogramma voor de komende maanden. Altijd weer even zoeken waar je gebleven was. En dat programma ziet er weer prima uit. Een GPS toch met het IVN, het thema Circus ( Circusplein en voorstelling) , de KBW ( bezoek van een karikaturist) , een aantal lezingen( gezondheids thema’s/workshops waaronder snoeien) , NL Leest en op het eind van het jaar een prachtige expositie van Rees Diepen.  
En aangezien iedereen weer lekker is uitgerust ( ook de lener uiteraard) , kunnen we de handen weer uit de mouwen steken en er weer lekker tegen aan. Niet dan?
Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing