De bieb was erbij.

Afgelopen zondag hebben we als bibliotheek dommeldal, vestiging Son en Breugel, deelgenomen aan de duurzame markt ( onderdeel van de Sonse Jaarmarkt).  Onze “kraam” was gevuld met afgeschreven boeken ( voor de verkoop) , onze titels op gebied van duurzaamheid en uiteraard de e-readers en informatie over de e-portal en onze activiteiten. Vanwege het lekkere zonnetje en een aangename temperatuur op zich geen straf om een vrije dag in te leveren. Met tevens mooie jaren ’60 muziek op de voorgrond en heel veel publiek.  We hebben uitleg kunnen geven over de bieb als duurzame organisatie , de e-reader geshowd,  afgeschreven boeken verkocht en onze collectie getoond. Zelfs nog helpdesk gespeeld ( mijn iPhone kwam goed van pas) en onze activiteiten gepormoot uiteraard. Ook nog rondgelopen om contacten te leggen met duurzame organisaties ( voor ons dommeldal duurzaamheid thema 2011)
En of het bewust was of niet. De locatie van onze stand was op de plek waar eigenlijk de nieuwbouw ( natuurlijk ook duurzaam)  al gestart zou moeten zijn en waarvan het de vraag is of die er nog wel komt. Een beetje ( erg) wrang!!!!!!

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “De bieb was erbij.”

  1. Geen idee. Is allemaal nog een beetje vaag. Er vindt wel overleg plaats met college ( MT). Er zijn blijkbaar uitspraken gedaan dat op het eind van het jaar meer bekend moet zijn. Compleet nieuw college dus blijft afwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing