Er borrelt nog iets.

Op het einde van het jaar wil er nog wel eens worden teruggeblikt of vooruit gekeken. Ga ik niet doen. Nieuwjaarsdag is gewoon de dag na morgen. Zoals je ook op je verjaardag 1 dag ouder bent als de dag ervoor.
En toch, er borrelt nog iets. Zou het de Champagne zijn die koud ligt te worden in de koelkast? Of hebben de ervaringen van het afgelopen jaar iets in me wakker gemaakt dat er in het jaar dat komen gaat uit moet?  Zit ik nou te navelstaren of  doe ik nou toch hetzelfde als anderen, terugblikken of vooruitkijken?

“Ik zal niet te lang blijven stilstaan bij wat is geweest. Ik pik de goeie dingen en de positieve ervaringen eruit. En start hiermee in het nieuwe jaar. Een goed begin is het halve werk.” LAAT MAAR KOMEN 2011!!!

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “Er borrelt nog iets.”

  1. Thanks Liek. Jij ook een goed uiteinde en de beste wensen alvast voor 2011. Nieuwjaar vieren in Amsterdam, dat lijkt me wel iets .

  2. Navelstaren is niet jouw belangrijkste bezigheid, je hebt je blik juist naar buiten gericht. Dat is nu juist zo leuk. Ik zou wel zeggen, als er iets borrelt, laat het lekker koken en zodra het gaar is gooi het er dan uit.
    Laat het inderdaad maar komen. Ik ben benieuwd.
    En een goed uiteinde,
    Liek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing